Subaru logo

Hjem Nye biler Bruktbiler BK hengeren Verksted/deler Kontakt/salg

NYHET: Subaru Solterra - vår nye elbil!

En ekte e-SUV for norske forhold – en real allværsbil for aktive nordmenn! En SUV er en SUV, også når den går på batteri. Ikke bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med SOLTERRA kommer du fram! 

Subaru Solterra vil bli tilgjengelig i løpet av juni 2022. Ta kontakt for å avtale demonstrasjon og prøvekjøring i Heidal.

Priser inkl. registreringsavgift:

- Solterra Nordic AWD: 488.900,- *
- Solterra Limited AWD: 509.800,- *
- Solterra Sport AWD: 519.800,- *

*) Diverse tillegg: Metallic lakk: kr 7.900,-. 2-tone lakk: kr 9.900,-.
Frakt og klargjøring: kr 10.000,-


Solterra fra siden

Ny E-SUV, samme DNA

Framkommelighet og pålitelighet er vårt kjennemerke. Solterra AWD har Subaru-DNAet.

Solterra fra siden

Solterra har permanent firehjulstrekk som standard. Her har Subaru brukt all sin ekspertise og prestisje innen AWD teknologi på sin første elbil. Solterra AWD har også et annet karakteristisk Subaru-trekk: høy bakkeklaring på hele 21 centimeter!

På lag med naturen

Solterra AWD er første Subaru-modell i vår storsatsning på helelektriske biler. Nå er det nullutslipp som gjelder! Dette er en e-SUV som spiller på lag med naturen, på lag med framtiden!

Se også subaru.no for mer informasjon om Solterra

Last ned brosjyre
Kjent modell - nå med hybriddrift: Subaru Forester Hybrid 4X4

Subaru Forester

NYE Subaru Forester har et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av firehjulstrekken. Modellen har høyere dreiemoment, forbedret akselerasjon og lavere forbruk takket være den elektriske motoren. Med firehjulstrekker du trygg på at du alltid kommer deg frem.

Subaru er verdens mest valgte merke med firehjulstrekk (4X4). Subarus anerkjente firehjulstrekk er nærmest uendret i Forester Hybrid. Alle hovedkomponenter i drivverket (girkassen, mellomakselen og bakre differensial) ligger i en symmetrisk linje bak BOXER-motoren og gir en 50:50 vektfordeling. Dette gir Forester Hybrid en gunstig vektfordeling.

Firehjulstrekksystemet har også lavere tyngdepunkt enn andre systemer og overfører alltid kreftene til underlaget gjennom alle fire hjul.

Hybrid = redusert drivstofforbruk

Den elektriske motoren i Forester Hybrid kan gi kraft til drivlinjen alene, eller i kombinasjon med bensinmotoren. Ved høyere hastighet, når den elektriske motoren har liten eller ingen effekt, kobles den helt ut via en clutch for å unngå unødig friksjonstap, og derav høyere bensinforbruk og utslipp. Kraften for igangsetting kommer normalt fra den elektriske motoren. Når hastigheten øker, eller når det gis et visst gasspådrag, vil Boxer-motoren starte for å assistere den elektriske motoren med tilstrekkelige krefter.

NYHET - Driver Monitoring System

Den nye SUV-en Forester Hybrid kommer med det anerkjente førerassistansesystemet EyeSight som bruker to stereokamera til å fange opp tredimensjonale fargebilder med utmerket bildegjenkjenning, nesten på samme måte som det menneskelige øyet.
Systemet hjelper deg å forebygge kollisjon, om du et øyeblikk skulle være uoppmerksom - noe som gjør Forester Hybrid til en suveren familiebil. I tillegg får du den Avanserte Sikkerhetspakken på utvalgte modeller som inneholder: Driver Monitoring System, sidespeil monitor, blindsonevarsler, automatisk fjernlys på/av og ryggeassistanse som varsler og hindrer føreren fra å rygge ved kryssende trafikk eller andre hindringer bak bilen.


Subaru Forester bakfra

Driver Monitoring System* er et helt nytt sikkerhetssystem som gir føreren beskjed dersom blikket viker fra veien. Systemet sørger også for gjenkjennelse av føreren og stiller inn setet og sidespeilene mm. etter førerens preferanser.

*Kommer på Premium, Premium+ og Sport Premium pakkene.

En familiebil stiller høye krav til sikkerhet, og med Forester Hybrid SUV har du de hjelpemidlene du trenger for sørge for at sikkerheten til alle passasjerene er i god behold.

Ny og sporty SUV

Det høyreiste designet gir Forester Hybrid et sporty preg og sørger for at du har optimal sikt. En rekke oppgraderinger har blitt gjort slik at bilen fremstår som barskere enn sin forgjenger. Et standard off-road kit gjør at nye Forester Hybrid får et mer robust utseende. Nye LED frontlys gir bilen et tøffere uttrykk og interiøret har blitt oppgradert til å føles mer luksuriøst, med blant annet LED interiørlys.

CVT-girkasse - spesialdesignet for hybriddrift

girkassen i Forester Hybrid er totalt redesignet og det er implementert en 10kW elektromotor i bakkant av CVT-enheten. Motoren virker både som fremdriftsmotor og som en dynamo ved regenerering. Motoren er koblet til et 118,4 volt litium-ionbatteri som er spesialdesignet for hybriddrift.

Maksimal fremkommelighet

Med høy bakkeklaring på 22 cm, og slippvinkel på henholdsvis 20 og 26 grader foran og bak, i tillegg til permanent symmetrisk firehjulstrekk, kommer Forester Hybrid fram uansett vær- og veiforhold. Det nyutviklede X-Mode systemet har blitt oppdatert slik at det er enda enklere å tilpasse seg ulike typer underlag som dyp snø og gjørme. Nye Subaru Forester Hybrid er bygget på Subaru Global Platform som betyr at modellen har bedre retningsstabilitet, mindre krengning, og bedre fjæring.

Se også subaru.no for mer informasjon om Forester

Last ned brosjyre
Våre åpningstider: Salg: hverdager kl 07:30 - 16:00;
verksted / delelager: kl 07:30 - 15:30; lørdager stengtFacebook